پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1403/09/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده با موضوع معضل پسماند های عفونی مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد در استانداری خبر داد.

 


دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده  با موضوع معضل پسماند های عفونی مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد در استانداری خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در این جلسه، ابتدا معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان بیان داشت: ۶۰۷ مرکز درمانی خصوصی و دولتی در استان هستند که روزانه یک تن و ۳۳۴ کیلوگرم پسماند عفونی تولید می‌کنند.


دکتر محمد ملک زاده، افزود: به جزء شهرستان بویراحمد و گچساران هیچ شهرستانی اقدام به جمع‌آوری و بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی بر اساس فرآیند اصولی نمی‌کند و مطب‌ها و درمانگاه‌ها به صورت مجزا و متفرقه اقدام به انتقال پسماندهای عفونی به سایت‌های بیمارستانی می‌کنند.


رئیس مرکز بهداشت استان گریزی به سند بیماری های غیر واگیر زد و گفت: به علت شیوع همه­گیری بیماری کووید 19، سند بیماری های غیر واگیر  در استان در طول سال های گذشته معلق بود و از آنجا که بیماری های غیر واگیر مانند سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی و حوادث جاده ای مهمترین عوامل مرگ و میر در کشور و استان هستند، اجرایی کردن این سند در سال جدید از ضروریات حوزه سلامت استان است.


همچنین کریمی سرپرست اداره پسماند شهرداری یاسوج با تأیید ابتلا دو نفر از کارگران شهرداری به بیماری هپاتیت گفت: دستگاه‌ها برای جمع‌آوری پسماندها همکاری نمی‌کنند‌.


وی بیان کرد: پسماندهای عفونی توسط بخش خصوصی جمع‌آوری می‌شد که سال گذشته چند ماهی به تعویق افتاد و طی جلسه‌ای مقرر شد شهرداری نسبت به جمع‌آوری پسماندها اقدام کند اما متأسفانه مطب‌ها، کلینیک‌ها و پزشکان همکاری نمی‌کنند و بدون اینکه جداسازی شوند در بین زباله‌های عادی جمع‌آوری می‌شوند که برای کارگران شهرداری و همچنین محیط زیست خطرساز شده است.


سید جواد هاشمی‌مهر معاون اجتماعی،سیاسی و امنیتی استاندار با بیان اینکه نحوه جمع‌آوری پسماندهای عفونی صدای مرذم را دراورده و در تماس‌های تلفنی خواستار رسیدگی به این موضوع هستند، گفت: می بایست دانشگاه علوم پزشکی با همکاری سایر متولیان تا قبل از 20 اسفند 1401 کارگروهی تشکیل داده و شیوه نامه اجرائی جمع آوری و امحاء زباله های عفونی بصورت قانونی تدوین و ابلاغ گردد.  


 هاشمی مهر تصریح کرد: بی­خطر سازی زباله های عفونی طبق قانون بر عهده تولید کننده زباله و حمل و نقل آن برعهده شهرداری و یا انعقاد قراداد با شرکت های خصوصی از طرف شهرداری، بداین منظور است.


به گزارش وبدا، این نشست با حضور سید جواد هاشمی‌مهر معاون اجتماعی،سیاسی و امنیتی استاندار، دکتر محمد ملک زاده معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و سایر مدیران عضو کارگروه اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده در سالن شماره یک استانداری برگزار و در خصوص معضل پسماندهای عفونی و اجرای سند بیماری های غیر واگیر در استان به  گفتگو و تبادل نظر پرداختند.